Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Cafè científic

Cafè científic
22Novembre, 2018
Cafè científic
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Nova data: Dilluns 14 de gener, a les 16.30 h , a la cafeteria de l’Institut.

Feynman: la vida és millor amb ciència (i amb humor!), a càrrec de Toni Pou

Aquest any 2018 celebrem el centenari de Richard P. Feynman. Com deia Jorge Wagensberg, Feynman és com a mínim el segon físic més important del segle XX. La seva vida està plena de ciència de molta qualitat i originalitat, així com d’anècdotes i peripècies vitals impregnades d’humor, que transmeten una manera d’entendre i de viure la vida basada en la passió i en una voluntat insubornable de diversió. A la xerrada repassarem aquests aspectes de la seva vida.

Toni Pou ha estudiat Física, així com teoria literària, a la Universitat de Barcelona. Es dedica al periodisme científic i a la pedagogia i divulgació de la ciència. És responsable de ciència al diari Ara. Imparteix cursos universitaris sobre educació científica i codirigeix el Curs d’Especialització Universitària en Comunicació Científica de la Universitat de Vic. És autor del llibre On el dia dorm amb els ulls oberts, guardonat amb el Premi Godó de Periodisme d’Investigació i Reporterisme, i el Premi Prisma al millor llibre de divulgació científica publicat a Espanya. També ha guanyat el premi CPAN de divulgació científica. És comissari de l’exposició L’Àrtic es trenca, produïda per l’Obra Social “la Caixa”. És fundador i codirector de l’empresa Eduscopi, dedicada a la divulgació i educació científica i tecnològica.

El cafè científic està obert als estudiants i a les seves famílies, professorat i tota la comunitat educativa, així com al públic general. Us hi esperem!


Més informació: https://blocs.xtec.cat/biogeobloc/tag/cafe-cientific/

Professorat del Departament de Ciències Naturals

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.