Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

CELEBREM LA GRADUACIÓ DE LA PROMOCIÓ D'ESO 2014-2018

CELEBREM LA GRADUACIÓ DE LA PROMOCIÓ D'ESO 2014-2018
23Juny, 2018
CELEBREM LA GRADUACIÓ DE LA PROMOCIÓ D'ESO 2014-2018
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La nit de divendres 8 de juny vàrem celebrar l'Acte de Lliurament de les Orles de la Promoció d'ESO 2014-2018. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Municipal de la Ciutat d'Amposta. Va ser una vetllada ben especial, acompanyats i acompanyades de música, dansa i d'una gran sorpresa: la Roseta, una titella que es va presentar com l'alter-ego de la professora Rosa Royo. 

Va donar la salutació de benvinguda la directora del centre, Lucrècia Bernaltes Tenesa; a continuació la presidenta de l'AMPA, Pilar Arrufat, va felicitar l'AMPA per l'organització de l'acte i va felicitar i encoratjar l'alumnat de 4t d'ESO. La professora Rosa Royo i Roseta ens van fer disfrutar fent un recorregut pel pas de l'alumnat per l'Institut. Van ser uns moments emotius i plens de records.

Els presentadors i conductors de l'acte foren els alumnes Montse Ferrando, Marc Fornós i Gerard Garcia. Antònia Adamovici i Aïda Campos ens dedicaren unes paraules en representació de l'alumnat. 

La cloenda de l'acte va anar a càrrec del primer tinent de la nostra ciutat, Miquel Subirats.

Us adjuntem algunes fotografies de la vetllada. ENHORABONA A TOTES I A TOTS!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.