Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

RECEPTES DE CUINA AMB eTWINNING

RECEPTES DE CUINA AMB eTWINNING
27Abril, 2018
RECEPTES DE CUINA AMB eTWINNING
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Des del departament de Llengües Estrangeres, Francès, de l'institut hem realitzat un projecte europeu eTwinning d’intercanvi de cultura culinària amb el Lycée Arago de Perpinyà.

Els alumnes francesos de primer de batxillerat ens van explicar com es preparen les creps, menjar típic de la festa de la Candelera a França. Els alumnes de Francès de quart d'ESO els hi vam explicar com realitzar la Mona, el dolç típic de Pasqua a les nostres terres. Després de conèixer la història, els ingredients, els utensilis i la preparació, cada grup ha realitzat la recepta.

Mireu el vídeo

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.