Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

VI Jornades de Recreació Històrica Romana "Els Romans ens visiten"

VI Jornades de Recreació Històrica Romana "Els Romans ens visiten"
26Abril, 2018
VI Jornades de Recreació Històrica Romana "Els Romans ens visiten"
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Aquesta setmana del 16 al 22 d'abril ens visitaran novament el romans. Aquesta és una activitat en què col·laborem l'Ajuntament d'Amposta, el Museu de les Terres de l'Ebre, l'Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili i l'Institut Ramon Berenguer IV

En aquesta nova edició seran les "vil·les romanes" les protagonistes. En parlarem d'elles, de la seva importància en l'economia i en la societat; de les característiques de la seva construcció, de la producció de vi que s'exportava a la Gàl·lia i a Itàlia, de la terrissa; de les vil·les que s'han trobat al tram inferior de l'Ebre, a la Carrova, a Tortosa, Benifallet, Tivissa,...

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.