Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

V Jornades Literàries organitzades pel Departament de Llengua Castellana i Literatura

V Jornades Literàries organitzades pel Departament de Llengua Castellana i Literatura
15Abril, 2018
V Jornades Literàries organitzades pel Departament de Llengua Castellana i Literatura
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Un any més inaugurem la cinquena edició de les Jornades Literàries que organitza el Departament de Llengua Castellana i Literatura. Aquestes Jornades, que varen veure el seu inici el curs 2013-2014, es consoliden en el Projecte Educatiu de l'Institut Ramon Berenguer IV com un espai on es fusiona la literatura i la llengua, el teatre i la música, la recerca i l'art, una veritable trobada de la cultura.

En aquesta nova edició hem gaudit de les paraules de la novel·lista Espido Freire, del teatre de la Compañía de los Navegantes, cicles de conferències,... i ja tenim a punt per als dies 4 i 9 de maig l'actuació estrella de les Jornades: l'Homenatge a Federico Garcia Lorca, amb el recital de poemes del Romancero Gitano del poeta granadí, a càrrec de l'alumnat de 2n ESO E i acompanyat de l'Orquestra de Cambra de La Lira Ampostina, interpretant a Manuel de Falla.

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.