Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

10è aniversari de l’APS Treballem amb la Fundació Pere Mata

10è aniversari  de l’APS Treballem amb la Fundació Pere Mata
15Maig, 2024
10è aniversari de l’APS Treballem amb la Fundació Pere Mata
Autor : Admin Ramon Berenguer

El dilluns 13 de maig alumnat del servei comunitari de 3r d'ESO va anar a Ràdio Amposta a explicar l'experiència realitzada enguany amb la Fundació Pere Mata i Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre. Alumnes i usuaris van explicar en què consisteix el servei i què els ha aportat personalment. 

Aquest curs ha estat molt especial perquè celebrem el 10è aniversari. Just fa 11 anys, el Departament d’Educació iniciava les primeres jornades formatives a fi d’implementar el servei comunitari als centres de secundària. Amb les representants de la Fundació va sorgir la necessitat d’eliminar l’estigma de les persones que pateixen malalties mentals i de prendre consciència de la importància de l’ajuda i el voluntariat.

I com a cloenda del curs, el dimecres 15 de maig es va celebrar un acte commemoratiu a les dependències del Centre Rehabilitador amb presència de persones usuàries i alumnat, que van emocionar l’auditori amb les seues paraules. Per molts anys!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.