Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE L'ALUMNAT DEL BATXILLERAT D'ARTS

INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE L'ALUMNAT DEL BATXILLERAT D'ARTS
24Març, 2018
INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DE L'ALUMNAT DEL BATXILLERAT D'ARTS
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Dilluns 19 de març va tenir lloc al Casino Recreatiu i Instructiu d'Amposta la inauguració del XIX edició de l'Exposició del Batxillerat d'Arts de l'Institut Ramon Berenguer IV. En un acte càlid i emotiu l'alumnat de 2n de Batxillerat va donar a conèixer al públic les seves propostes creatives, obres en les quals han estat investigant i experimentant durant els dos cursos. L'exposició estarà oberta al públic del 19 al 23 de març.

L'acte fou presidit per l'alcalde de la ciutat d'Amposta, Adam Tomàs, acompanyat de la regidora de cultura i ensenyament, Inés Martí, i el regidor de noves tecnologies, Pau Cid.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.