Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Laia Matamoros i Ignasi Bel guardonats amb el prestigiós Premi de Recerca Jove.

Laia Matamoros i Ignasi Bel guardonats amb el prestigiós Premi de Recerca Jove.
28Febrer, 2024
Laia Matamoros i Ignasi Bel guardonats amb el prestigiós Premi de Recerca Jove.
Autor : Admin Ramon Berenguer

El departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya i l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca han guardonat l'Institut Ramon Berenguer IV amb tres premis:

  • En la categoria "Premis atorgats a replica watches uk Treballs de Recerca" ha estat guardonada Laia Matamoros Morales pel seu treball "Investigació de l'eficàcia de l'agrohomeopatia en el cultiu de tomàquets" tutoritzat pel professor de ciències Vicent Ramiro de Molina.
  • En la categoria "Premis atorgats a Treballs de Recerca" ha estat guardonat Ignasi Bel Arasa pel treball "Biotecnologia. La clonació terapèutica i l'opinió de la població respecte a les seves implicacions bioètiques" tutoritzat pel professor de ciències Vicent Ramiro de Molina.
  • En la categoria "Premis atorgats a centres" s'ha reconegut l'Institut Ramon Berenguer IV per la seva trajectòria en investigació i recerca.

Els Premis de Recerca Jove (PRJ) reconeixen anualment, des del 1981, els treballs que al llarg d’un any realitzen estudiants de batxillerat i cicles formatius d’arreu de Catalunya. De la mà dels professorat dels centres d’estudi; el jovent del país s’apropa a la investigació per, de forma individual o en grup, fer recerca d’excel·lència, i demostrar l’esperit científic i curiositat per descobrir el món que ens envolta.

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.