Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Viatge Cultural a París

Viatge Cultural a París
29Gener, 2024
Viatge Cultural a París
Autor : Admin Ramon Berenguer

El nostre alumnat de primer i segon de batxillerat de les matèries d'història de l'art, història del món i del batxillerat d'arts ha gaudit d'un viatge cultural a la ciutat de les llums, París. París és un dels nuclis econòmics i culturals més importants d'Europa i els nostres alumnes han pogut veure o visitar algunes de les seves obres d'art i monuments més destacats: la Torre Eiffel, la catedral de Notre-Dame, l'avinguda dels Camps Elisis, l'Arc de Triomf, la basílica del Sacré-Coeur, el Palau dels invàlids, el Panteó, el barri de Montmartre entre altres. Els nostres nois i noies s'han endinsat en la història i anècdotes de la ciutat amb una visita guiada i han pogut veure en primera persona els escenaris històrics treballats a classe, han gaudit d'un creuer pel riu Sena, han explorat la grandesa del Palau de Versalles i els passadissos del Museu del Louvre amb les seves importantíssimes obres d'art. Ha sigut una experiència enriquidora que esperem que l'alumnat del nostre centre hagi gaudit molt. rolex klocka kopia

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.