Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Sortida Montsianell

Sortida Montsianell
29Gener, 2024
Sortida Montsianell
Autor : Admin Ramon Berenguer

El passat 24 de gener l'alumnat de 1r d'ESO va realitzar la pujada a l’ermita i al cim del Montsianell, l'emblemàtica muntanya del municipi d'Amposta. Ho van fer guiats per l'alumnat del cicle mitjà de guia en el medi natural i de temps de lleure, de l'Institut de Tecnificació. A banda de gaudir de les vistes després de l'esforç de la pujada, també van aprendre sobre la brúixola, la flora i la fauna del nostre territori.

EL passat 25 de gener va ser el torn de l'alumnat de 2n d'ESO per realitzar la pujada a la muntanya des d'on es pot visualitzar gran part del delta, el Montsianell. Van poder superar-se a sí mateixos amb un gran esforç per aconseguir coronar la cima. A més, van aprendre sobre orientació amb brúixola, la flora i la fauna del territori. Ho van fer guiats per l'alumnat del cicle mitjà de guia en el medi natural i de temps de lleure, de l'Institut de Tecnificació. replika uhren

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.