Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Participem de la 3a edició del programa d'EduCaixa Lideratge per a l'Aprenentatge

Participem de la 3a edició del programa d'EduCaixa Lideratge per a l'Aprenentatge
21Novembre, 2023
Participem de la 3a edició del programa d'EduCaixa Lideratge per a l'Aprenentatge
Autor : Admin Ramon Berenguer

Cent docents d'Espanya i divuit de Portugal han estat seleccionats per formar-se en lideratge educatiu i impulsar la transformació dels seus centres de la mà d'experts de l'University College de Londres.

La formació s’inicià el mes de juliol a Barcelona i s'estendrà al llarg de tot el curs 23-24 de la mà d'experts de l’Institute of Education de l'University College de Londres, referent mundial en educació. També tindran l'acompanyament d'un equip de facilitadors espanyols i portuguesos. 

El pla de formació inclou l'aplicació pràctica de l'aprenentatge adquirit, ja que els participants hauran de dissenyar i implementar un projecte en el seu centre que busqui millorar algun aspecte clau en benefici de tot l'alumnat.

Del total de 103 centres de tota Espanya que van sol·licitar incorporar-se al programa, hem seleccionat a 50. Cadascun d'ells enviarà a dos membres del seu equip directiu, de manera que treballaran per parelles i també en grups col·laboratius amb altres participants. En aquesta tercera edició comptarem amb 44 centres públics, 5 concertats i 1 privat:

  • 23 d'Infantil i Primària.
  • 19 d'ESO, Batxillerat i FP.
  • 7 amb ensenyances d'Infantil fins a Batxillerat i FP.
  • 1 d'educació especial.

replique montre de luxe

I de Portugal, comptarem amb la participació de divuit docents procedents de nou agrupacions escolars de set ciutats. 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.