Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El CFGS BUCO col·labora amb l'Oficina Jove del Montsià

El CFGS BUCO col·labora amb l'Oficina Jove del Montsià
21Novembre, 2023
El CFGS BUCO col·labora amb l'Oficina Jove del Montsià
Autor : Admin Ramon Berenguer

El dia 27 d'octubre l’alumnat de CFGS de 1r d'Higiene Bucodental de l'Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta amb la col·laboració de l'Oficina Jove del Montsià va participar en l’activitat “Taller de  Relacions Saludables a la Xarxa". Les relacions saludables en línia són fonamentals per garantir una experiència positiva a Internet i a les xarxes socials a la vegada que hem de saber gestionar les nostres emocions davant aquestes.

L’alumnat ha treballat en el taller amb l'especialista els següents aspectes:

  • Autoconsciència: Aprendre a reconèixer les teves emocions mentre estàs en línia és el primer pas. Si notes que estàs experimentant emocions negatives a conseqüència de la teva interacció a la xarxa, potser cal que facis una pausa.
  • Evita les comparacions: Les xarxes socials sovint mostren només els millors moments de la vida de les persones, el que pot provocar sentiments d'inadequació o enveja. Recorda que el que veus en línia no sempre és una representació precisa de la realitat.
  • Estableix límits: Si determinades converses o persones et provoquen estrès o ansietat, està bé limitar o eliminar aquestes interaccions.
  • Comunicació respectuosa: Tracta sempre els altres amb respecte, fins i tot quan estiguis en desacord. Evita les disputes innecessàries i intenta expressar les teves opinions de manera respectuosa i considerada.
  • Estableix límits clars: Si una relació en línia es torna tòxica o desagradable, no dubtis a establir límits o fins i tot a tallar la comunicació si és necessari.
  • Cuida’t a tu mateix: La teva salut emocional és important. Si notes que una relació en línia està afectant negativament el teu estat d'ànim o la teva salut mental, busca suport.

repliche orologi di lusso

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.