Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

CAI Dia mundial del càncer de mama 19 d'octubre.

CAI Dia mundial del càncer de mama 19 d'octubre.
25Octubre, 2023
CAI Dia mundial del càncer de mama 19 d'octubre.
Autor : Admin Ramon Berenguer

El passat 19 d'octubre, els estudiants del cicle Cures Auxiliars d'Infermeria (CAI) van fer una contribució al Dia Mundial Contra el Càncer de Mama. L'esdeveniment va ser tot un èxit! Des del moment en què es va plantejar aquesta activitat, els estudiants es van involucrar de manera entusiasta, treballant en diverses tasques per assegurar que tot anés sobre rodes.

Els fons obtinguts a través de la venda dels llaços rosa es destinaran al suport del Projecte Emma de les Terres de l'Ebre, una iniciativa compromesa en la investigació i la lluita contra el càncer de mama. Aquesta contribució ajudarà a finançar investigacions que poden fer una diferència significativa en la vida de les persones afectades per aquesta malaltia. El compromís i la generositat del nostre alumnat han fet possible un pas important en la lluita contra aquesta malaltia.

replicas relojes

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.