Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El Campus Terres de l’Ebre atorga els Premis Gerard Vergés als millors treballs de recerca de secundària

El Campus Terres de l’Ebre atorga els Premis Gerard Vergés als  millors treballs de recerca de secundària
24Juliol, 2023
El Campus Terres de l’Ebre atorga els Premis Gerard Vergés als millors treballs de recerca de secundària
Autor : Admin Ramon Berenguer

Dimecres 12 de juliol, es van lliurar els Premis Gerard Vergés del Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili (URV) als Treballs de Recerca de Batxillerat i Treballs de Síntesi de Cicles Formatius de Grau Superior del curs 2022-23, elaborats per alumnes de les comarques de l’Ebre. Uns premis que estan finançats pel Consell Social de la URV i l’Ajuntament de Tortosa i que en aquesta edició han guardonat set treballs: tres en la modalitat de Premis Generals de la URV i quatre en la modalitat de Premis Específics Campus Terres de l’Ebre. Audemars Piguet falsi

En la modalitat de Premis Específics Campus Terres de l’Ebre, de l’Institut Ramon Berenguer IV, van ser premiats El guacamai ararauna: Tinença legal, cria en captiveri i cura de l’animal de Luis Fernando Quiroz Martí, dirigit pel professor Enric Falcó López i  i Què amaga la musicoteràpia? de Maria Rangel Lluna, dirigit per Rafael Haro. Enhorabona! 

fake Panerai

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.