Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

OBRES REACT-UE A L’INSTITUT RAMON BERENGUER IV

OBRES REACT-UE A L’INSTITUT RAMON BERENGUER IV
14Juliol, 2023
OBRES REACT-UE A L’INSTITUT RAMON BERENGUER IV
Autor : Admin Ramon Berenguer

En els propers dies començaran les obres de substitució de caldera i lluminàries per a la millora energètica a l’institut Ramon Berenguer IV.

Es preveu que finalitzin abans de de finalitzar l’any. falsi rolex

Les obres consisteixen en substituir les calderes per d’altres de major eficiència energètica, i adequar la lluminària d’algunes aules a les condicions climàtiques reals.

Aquestes obres estan incloses al Pla Director d’infraestructures Educatives, que conté la planificació de les actuacions de construcció de nous centres i ampliacions però també les obres de rehabilitació, adequació i millora. Concretament les obres d’aquest centre persegueixen millorar l’eficiència energètica i augmentar la confortabilitat de les instal·lacions.

Aquestes obres són finançades per la Unió Europea mitjançant el fons REACT–UE com a part de de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19, dins de l’objectiu específic donar resposta a les necessitats d’escolarització dels ensenyaments obligatoris o universals en el marc del dret a l’educació.

Podeu trobar més informació sobre la programació de totes les obres en infraestructures escolars finançades amb Fons REACT-UE en aquest enllaç.

 

Nou visor de dades actualitzades sobre les obres als centres educatius  finançades amb el fons REACT-UE. Departament d'Educació

replica uhren deutschland

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.