Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Exposició Batxillerat d'Arts promoció 2021-2023

Exposició Batxillerat d'Arts promoció 2021-2023
19Juny, 2023
Exposició Batxillerat d'Arts promoció 2021-2023
Autor : Admin Ramon Berenguer

El dia 15 de juny hem inaugurat la XXII Edició de l'exposició del batxillerat d'arts de l'institut Ramon Berenguer IV de la promoció 2021-2023, en l'escenari privilegiat del Museu de les Terres de l'Ebre.

L'acte ha iniciat amb els parlaments institucionals a càrrec de la Directora de l'Institut Ramon Berenguer IV, Lucrècia Bernaltes Tenesa; de la regidora d'educació de l'Ajuntament d'Amposta, Núria Marco, de l'alcalde de la nostra ciutat d'Amposta, Adam Tomàs i en representació de l'alumnat Sijia Li.

replica watches

Entre els assistents al públic, les famílies dels artistes,  professorat del centre i el professorat del Departament de Visual i Plàstica que els han acompanyat i guiat durant aquesta etapa.

Tots hem admirat i elogiat el talent artístic i creatiu del nostre alumnat, original, lliure i divers que sense dubte recordarem i enyorarem. Els desitgem un futur ple d'aprenentatges i de reptes engrescadors i enriquidors.

A la mostra podeu veure alguns dels treballs realitzats durant el curs a les matèries de la modalitat d'arts de dibuix artístic, disseny, tècniques d'expressió gràfico plàstiques i volum.

Carbonet, pastel, grafit, aquarel·la, collage, gravat són algunes de les tècniques experimentades pels nostres joves artistes: Sara Bayo, Miriam Zahorneanu, Somaya Essanobri, Avril Pujol, Marc Moyota, Luna Zubeldia, Nil Valenzuela, Alexandru Pitigoi, Sijia Li i Saray Carles.

Podeu visitar l'exposició al Museu de les Terres de l'Ebre fins al 22 de juny. Us deixem unes fotografies de l' inauguració.

replica watches

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.