Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Crime scene miniatures contest

Crime scene miniatures contest
29Maig, 2023
Crime scene miniatures contest
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Supermarket 24h (Fresh Meat) ha estat l’escena del crim en miniatura seleccionada com a guanyadora d’entre un total de 30 creacions de l'alumnat de segon curs d’ESO i emmarcada dins la Sherlock’s Culture Week (del 25 d’abril al 8 de maig) organitzada pel Departament de Llengües estrangeres. Les alumnes de 2n d’ESOD Edurne Vertiz-Blanco, Andrea Durán i Mar Vidal són les creadores d’aquesta petita obra d’art i gaudiran d’un val regal  cadascuna per material escolar a la llibreria Art89. Tot l’alumnat del nostre centre ha emès veredicte mitjançant una votació online creada amb Google Forms i a la que sols es podia accedir per mitjà del compte de correu corporatiu del nostre centre. L’enhorabona a les guanyadores i felicitats a tots per les seves originals creacions!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.