Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Sortida de camp de 1r d’ESO als Ports

Sortida de camp de 1r d’ESO als Ports
8Maig, 2023
Sortida de camp de 1r d’ESO als Ports
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El 27 d’abril l’alumnat de primer d’ESO ha anat a La Sénia per conèixer l’ecosistema del riu. Durant la sortida han estat acompanyats pels educadors ambientals d’Arabogues, que els han explicat les característiques del riu Sénia, l’aprofitament agrícola de l’aigua, la conservació del bosc de ribera i els bioindicadors que caracteritzen la qualitat de l’aigua del riu.

El matí ha començat amb una passejada per la vora del riu. Han comprovat que el riu porta poca aigua a conseqüència de la sequera. Han estudiat el bosc de ribera i les característiques d’aquest tipus de vegetació. Els educadors del parc els han anat explicant les particularitats d’aquest espai natural mentre avançaven per la riba del riu.

Després d’esmorzar s’han tret les sabates i mitjons i han recollit mostres del riu per veure els macroinvertebrats presents a l’aigua: han trobat larves de libèl·lules, mosquits, caragols, cucs… que són indicadors de l’estat de salut del riu.

La sortida els ha agradat molt i la meteorologia ha acompanyat durant tot el dia. Ha estat una sortida per conèixer el nostre territori i ha servit per reflexionar sobre la conservació de l’entorn.

Més informació a l'enllaç

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.