Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Dia de l'Educació Física al Carrer

Dia de l'Educació Física al Carrer
7Maig, 2023
Dia de l'Educació Física al Carrer
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat dimecres dia 26 d’abril l’alumnat de 3r d’ESO del nostre centre va tornar a celebrar el DEFC (Dia de l’Educació Física al Carrer). El #DEFC2023 és una iniciativa impulsada pel COPLEFC i que aquest any ha comptat amb la participació de més de 350 centres de tota Catalunya i de gairebé 57.000 alumnes. 

En aquesta ocasió i per primera vegada l’activitat duta a terme va consistir en el l Torneig de Rugby Touch Intercentres Ciutat d’Amposta. Aquest torneig, celebrat al camp de futbol municipal, va ser possible gràcies a la coorganització a cinc bandes entre els instituts Ramon Berenguer IV, Tecnificació, Agustí Barberà, el Club de Rugby Los Taus d’Amposta i l’ajuntament de la nostra ciutat. 

Al llarg del matí, els prop de 175 alumnes van poder viure en primera persona l’experiència de participar en un torneig de rugby touch i de tot allò que el rodeja, tot duent a terme diverses activitats: Haka inicial, disputa de partits, tercer temps, classificació final del torneig, etc.

Tant per part de l’alumnat com per part de l’organització la satisfacció pel resultat d’aquesta primera experiència no pot ser més favorable, tot emplaçant-nos a repetir-la en futurs cursos i desitjant que aviat arribi el #DEFC2024. 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.