Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

DIA INTERNACIONAL DE LES MATEMÀTIQUES

DIA INTERNACIONAL DE LES MATEMÀTIQUES
20Març, 2023
DIA INTERNACIONAL DE LES MATEMÀTIQUES
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El 14 de març es celebra el Dia Internacional de les Matemàtiques. La tria d’aquesta data no és atzarosa. Aquest mateix dia és el dia del nombre perquè la data s’escriu com a 3/14 en el mon anglosaxó.

L’objectiu de la jornada és reivindicar la utilitat de les matemàtiques per a millorar diferents àmbits de la vida i afrontar els reptes actuals.

Per celebrar la jornada, l’alumnat de 3r ESO, dirigits per la professora M. Pau Vilanova, ha preparat una sèrie de jeroglífics on la solució és una paraula o una frase que conté la síl·laba pi. Podeu veure l’exposició d’alguns dels treballs al passadís principal de l’institut i,  a veure si trobeu la solució!!!.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.