Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

A trip to London

A trip to London
20Març, 2023
A trip to London
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Del 9-12 de març un grup de 34 alumnes de 1r de batxillerat del nostre institut van viatjar a Londres amb Montse Reverter, Judith Paredes i Salomé Aguilar com a professores acompanyants.

 

L’objectiu del viatge era visitar una de les ciutats més representatives de la cultura anglesa i els landmarks més rellevants. Així vam visitar el Natural history museum  i el British museum, vam passejar per Oxford i Regents’ street, presenciar el canvi de guàrdia a Buckingham palace, baixar fins a Westminster  i la seva abadia, el Big Ben i el Parlament britànic, disfrutar del skyline de la ciutat des d’un creuer per mig del Tàmesi i tastar el tradicional fish & chips, entre altres.

 

També ens vam deixar portar pels carrers del barri de Whitechapel de la mà de Jeremy, un guia londinenc que ens va saber transmetre l’atmosfera que es respirava en el Londres de Jack the ripper ( Jack l’esbudellador, lectura obligatòria a la matèria d’anglès).

El barri bohemi de Camden town també ens va seduïr i vam experimentar what it’s like moure’s en metro per Londres!

Però si hi ha una cosa a destacar d’aquest viatge ha estat el bon ambient entre tot l’alumnat i el seu comportament durant tota l’estada. Així ,on vulgueu!

 

The English teachers.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.