Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

English Cultural Day

English Cultural Day
8Març, 2023
English Cultural Day
Autor : Admin Ramon Berenguer

replica uhren

Els passats 2 i 3 de març vam celebrar les English cultural Days al centre. Cristina Vargas, de l’editorial Burlington, va ser l’speaker que va dinamitzar les sessions amb alumnat des de 1r fins a 4t de l’ESO.

Cristina va saber engrescar a l’alumnat i fer-lo participar des del primer moment en un Quiz tipus Who wants to be a millionaire? amb preguntes sobre cultura anglesa on podien fer servir diferents ajudes, comodí de la trucada, del 50% o de l’audiència.

El feedback dels alumnes va ser molt positiu, en valoren el format, el fet de fer-ho amb alumnat d’altres grups i la procedència de l’speaker, Nova York. Per molts és la primera interacció que tenen amb una persona nativa.

Amb tot una experiència divertida on revisem continguts treballats a l’aula de manera distesa. Esperem repetir-ho l’any que ve!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.