Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Sortida 3r d’ESO al Parlament de Catalunya

Sortida 3r d’ESO al Parlament de Catalunya
2Març, 2023
Sortida 3r d’ESO al Parlament de Catalunya
Autor : Admin Ramon Berenguer

Departament de Ciències Socials de l’IES Ramon Berenguer IV, com ja és tradicional amb 3r d’ESO hem fet la visita al Parlament de Catalunya. Uns grups van anar el dia 7 i els altres el 22 de febrer.

rolex replika órák

Aprofitant que anàvem a Barcelona i disposàvem de més temps vam fer una visita per diferents espais de la ciutat, alguns d’època Medieval, Moderna i també més contemporanis. També vam rebre el guiatge dels professionals de l’empresa Itinera, especialistes en rutes per Barcelona.

L’itinerari va ser Pla de Palau, Baluard, Cases d’en Xifré, la Llotja, la Basílica de Santa Maria del Mar, el carrer Montcada amb visita als porxos medievals del Museu Picasso, el Mercat del Born i el Parc de la Ciutadella on està el Parlament. També vam poder apreciar el passeig amb l’Arc de Triomf de finals del segle XIX.

El Parlament es visita en el marc d’uns dels continguts que treballem a 3r d’ESO: el funcionament dels sistemes polítics. En el Parlament ens vam rebre uns guies que ens van fer una presentació molt interessant en què  també van fer participar l’alumnat.

replica tag heuer

Finalment vam poder observar l'estació de França en passar-hi per davant direcció al  Maremagnum on vam dinar i a les 16.45 vam emprendre el camí de retorn cap a Amposta. Van ser unes jornades lúdiques però alhora educatives. Ara, fins la propera!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.