Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Exposició Rotspanier a Amposta

Exposició Rotspanier a Amposta
25Gener, 2023
Exposició Rotspanier a Amposta
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Divendres passat, dia 13, es va inaugurar al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta, l’exposició Rotspanier. Treballadors forçats espanyols durant la Segona Guerra Mundial. Les víctimes oblidades del nazisme. Es pot visitar fins al 12 de febrer.

Es tracta d’una mostra comissariada per Peter Gaida i Antonio Muñoz que ja ha passat per Bordeus, Berlín, Bremen, Argelers, Hospitalet de Llobregat i Barcelona (UPF). Consta de 20 plafons redactats en francès, anglès i castellà que ens apropen a la Guerra civil i a la Retirada, a l’internament als camps francesos, a la Línia Maginot, a la deportació, al treball forçat a Mauthausen, a l’internament i treball forçat a la França de Vichy i al Nord d’Àfrica, a l’Organització TODT, a l’internament a les Illes del Canal, al treball forçat al Mur Atlàntic...

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.