Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Sortida cultural a Barcelona

Sortida cultural a Barcelona
18Gener, 2023
Sortida cultural a Barcelona
Autor : Admin Ramon Berenguer

L'alumnat d'Història del Món de 1r de batxillerat i de Història de l'Art i Fonaments de les Arts de 2n de batxillerat ha gaudit d'una sortida cultural a Barcelona.

Els nostres nois i noies han rebut un taller al matí al Centre de Cultura i Memòria del Born on han visitat el jaciment arqueològic i alguns carrers del barri tot seguint les històries de les condicions de vida de les dones a la Barcelona del 1700 amb una perspectiva feminista i connectant els fets del passat amb esdeveniments de l'actualitat.  

A la tarda l'alumnat ha visitat el Museu Picasso de Barcelona on han pogut observar de primera mà algunes de les  obres del genial artista i conèixer algunes dades sobre la carrera del pintor i la seva estada a Barcelona on va viure, pintar i estudiar Belles Arts a l'escola La LLotja. orologi replica

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.