Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Sortida a Vandellós i al parc eòlic

Sortida a Vandellós i al parc eòlic
30Desembre, 2022
Sortida a Vandellós i al parc eòlic
Autor : Admin Ramon Berenguer

El passat 13 de desembre els alumnes de Física i Ciències de la Terra de 2n de batxillerat van fer una sortida relacionada amb la producció d’energia. Van visitar la central nuclear de Vandellós I on van poder veure com es desmantella una instal·lació d’aquestes característiques amb totes les mesures de seguretat, així com entendre millor sobre el terreny com funcionen aquestes centrals quan estan actives.

Més tard van anar al parc eòlic del Perelló on van veure una altra alternativa, en aquest cas renovable, de producció d’energia. Tot i que la pluja no els va deixar visitar el parc en la seva totalitat, els van fer una explicació molt completa del seu funcionament i van poder veure algunes pales que estaven en reparació.

En els dos llocs els van remarcar la importància de tenir professionals experts en aquest camp i que siguin del territori, i els van animar a especialitzar-se en el camp de les energies.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.