Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Artivisme feminista: Art i activisme social

Artivisme feminista: Art i activisme social
21Novembre, 2022
Artivisme feminista: Art i activisme social
Autor : Admin Ramon Berenguer
L'alumnat de Primer i Segon Batxillerat d'Arts ha realitzat una sèrie d'activitats a les matèries de Projectes artístics i Disseny al voltant de la setmana del 25N, Dia Internacional per l'Erradicació de la Violència vers les Dones. Les violències sexuals invisibilitzades i naturalitzades, els estereotips de gènere i l'empoderament de la dona són alguns dels eixos sobre els quals han girat les obres dels nostres alumnes inspirades en l'art urbà, fent servir l'art com a eina de transformació social i activisme pel canvi de la nostra societat. Lemes reivindicatius, grafismes i paraules amb doble sentit, que juguen amb la ironia i ens fan reflexionar.
Podeu veure les seves propostes als plafons de l'entrada al nostre centre.
Fem de l'art una eina per la lluita per la igualtat!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.