Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Violència masclista en la parella: desmuntem mites?

Violència masclista en la parella: desmuntem mites?
21Novembre, 2022
Violència masclista en la parella: desmuntem mites?
Autor : Admin Ramon Berenguer
Durant aquesta setmana el nostre alumnat pot visitar al passadís de l'institut l'exposició cedida per l'Institut Català de les Dones, "Violència masclista en parella: desmuntem mites?" a més la Comissió de Coeducació del nostre centre ha preparat una presentació per a acompanyar la visita a l'exposició i reflexionar al voltant dels mites de l'amor romàntic.

El nostre pensament està construït a base de mites o creences que ens ajuden a explicar el món i a donar sentit a les coses que ens passen. Aquest pensament i la forma que tenim de sentir i expressar-nos estan influenciats pel nostre entorn.

Aquesta exposició proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s'ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t'estima o que és necessari patir poder mantenir una relació. Alhora, ofereix  idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista.

Us animem a visitar l'exposició  i desmuntar mites!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.