Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Violència masclista en la parella: desmuntem mites?

Violència masclista en la parella: desmuntem mites?
21Novembre, 2022
Violència masclista en la parella: desmuntem mites?
Autor : Admin Ramon Berenguer
Durant aquesta setmana el nostre alumnat pot visitar al passadís de l'institut l'exposició cedida per l'Institut Català de les Dones, "Violència masclista en parella: desmuntem mites?" a més la Comissió de Coeducació del nostre centre ha preparat una presentació per a acompanyar la visita a l'exposició i reflexionar al voltant dels mites de l'amor romàntic.

El nostre pensament està construït a base de mites o creences que ens ajuden a explicar el món i a donar sentit a les coses que ens passen. Aquest pensament i la forma que tenim de sentir i expressar-nos estan influenciats pel nostre entorn.

Aquesta exposició proposa una revisió d’alguns mites associats a l’amor romàntic i a la violència masclista. Per exemple desmunta la creença que som persones incomplertes que necessitem buscar-ne una altra per aconseguir la plenitud, que s'ha de renunciar a tot per amor, que si algú sent gelosia és perquè t'estima o que és necessari patir poder mantenir una relació. Alhora, ofereix  idees i elements de reflexió per transformar aquests mites i creences i avançar, així, vers unes relacions lliures violència masclista.

Us animem a visitar l'exposició  i desmuntar mites!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.