Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove

Acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove
8Novembre, 2022
Acte de lliurament dels Premis de Recerca Jove
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La nostra ex alumna del batxillerat d'arts Marta Pons Obradós va rebre el premi Jove de Recerca de la Generalitat amb el seu treball de recerca de 2021 Consum de moda sostenible per a adolescents, un projecte de centre, tutoritzat pel professor Francesc Escriche.

El conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, i el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, van participar el dissabte 5 de novembre, en l’entrega dels Premis Recerca Jove (PRJ) 2021.

L’acte celebrat a l’Auditori va comptar amb el divulgador científic Martí Montferrer com a presentador, i amb l’actuació de la cantant i premi PRJ Mariona Escoda, com a representant dels premiats de l’edició del 2019.

L’edició d’enguany ha recordat els premiats en les convocatòries corresponents als anys 2019 i 2020, ja que a causa de la situació de pandèmia no es van poder celebrar les cerimònies corresponents.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.