Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Martina Tolós guanya el Premi Manuel Sales i Ferré Terres de l'Ebre

Martina Tolós guanya el Premi Manuel Sales i Ferré Terres de l'Ebre
7Novembre, 2022
Martina Tolós guanya el Premi Manuel Sales i Ferré Terres de l'Ebre
Autor : Admin Ramon Berenguer
Martina Tolós Campàs, alumna de l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta guanya el Premi Manuel Sales i Ferré Terres de l’Ebre pel treball “Avaluació de la presència de tetrodotoxina en mostres de marisc del Delta de l’Ebre”, dirigit pel professor Josep Albiol Ferré. L'acte de lliurament del guardó va tenir lloc el dissabte, 29 d’octubre de 2022, al saló de plens de l’Ajuntament d’Ulldecona. Aquests premis, organitzats per l'Institut Manuel Sales i Ferrés amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ulldecona tenen com a objectiu difondre els treballs de recerca dels alumnes de secundària en les modalitats de Sociologia, Terres de l’Ebre i Terres del Sénia.

Teniu més informació al següent enllaç.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.