Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El gel a una societat sostenible

El gel a una societat sostenible
29Juny, 2022
El gel a una societat sostenible
Autor : Admin Ramon Berenguer

L’estudiant de segon de Batxillerat María Díez Gallego ha rebut una beca per participar al Simposi Internacional El gel a una societat sostenible. Aquesta trobada de científics especialistes de tot el món ha tingut lloc a l’edifici Bizkaia Aretoa de la Universitat del País Basc, a Bilbao, entre el 5 i el 10 de juny i ha estat organitzada per la Societat Internacional de Glaciologia (IGS) i el Basque Centre for Climate Change (BC3). Allí ha presentat un pòster científic del seu treball de recerca La glacera de Monte Perdido i com el canvi climàtic ha afectat a la seva desaparició, en el qual entrevista diversos especialistes en la matèria, entre ells l’investigador del BC3 Sérgio Henrique Faria. Al sopar de clausura de l’acte, celebrat al museu Guggenheim, ha rebut un premi al seu pòster científic. L’experiència ha estat molt positiva per a María: “He pogut gaudir d’unes xerrades molt interessants i enriquidores que m’han ajudat a adquirir un pensament més crític enfront la situació que estem patint del canvi climàtic”. Enhorabona!

This year, a total of 105 brands took part in the Geneva Haute Horlogerie Awards competition, including TAG Heuer,aaa watches uk Tudor and Vacheron Constantin, among other well-known watch brands. A 30-member jury, including the well-known watchmaker Philippe Dufour, carefully evaluated 195 watches from major brands and finally selected 16 winning watches.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.