Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Acte de Lliurament de Diplomes a l'Aula Oberta

Acte de Lliurament de Diplomes a l'Aula Oberta
20Juny, 2022
Acte de Lliurament de Diplomes a l'Aula Oberta
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Un any més per aquestes dates, l’alumnat de l’Aula Oberta del nostre institut assisteix a l’acte de tancament de les pràctiques laborals, un projecte de diversificació curricular implementat a 4t de l’ESO.

El divendres 10 de juny, al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, es va efectuar el lliurament dels diplomes de pràctiques als nois i noies del nostre institut i als de l’Institut Escola Agustí Barberà.

L’acte fou presidit per la regidora d’educació, la senyora Núria Marco, que va donar la benvinguda a tots els assistents i tot seguit va donar les gràcies a totes les parts que fan possible aquest projecte. A continuació, el senyor Adam Tomàs, alcalde de la localitat, va reiterar l’agraïment a tutors i tutores de pràctiques, professorat i direcció dels centres educatius i sobretot a l’alumnat. A més, Tomàs va remarcar la importància d’aquest recurs en tant que afavoreix la permeabilitat dels instituts en les diferents dependències i serveis de l’ajuntament d’Amposta.

Els i les alumnes de l’Aula Oberta del nostre institut, durant aquest curs 2020-2021,  han estat fent les pràctiques a la  Llar d’Infants La Gruneta, a la Biblioteca Comarcal Sebastià Joan Arbó, a les consergeries de les escoles Consol Ferré, Soriano Montagut i Agustí Barberà, a l’Oficina de Turisme i a la secretaria de l’Institut Ramon Berenguer IV. Sara Monserrat, dels serveis educatius del consistori municipal, fou l’encarregada de cridar un a un tot l’alumnat que amb molt d’entusiasme rebé els diplomes corresponents.

A l’acte també van assistir, amb l’objectiu d’acompanyar l’alumnat, algunes tutores de pràctiques; Lucrècia Bernaltes, directora del nostre institut;  i Rosa Royo, tutora de l’Aula Oberta.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.