Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Finalista Premis UB-Santander de la Facultat de Belles Arts

Finalista Premis UB-Santander de la Facultat de Belles Arts
19Juny, 2022
Finalista Premis UB-Santander de la Facultat de Belles Arts
Autor : Admin Ramon Berenguer

La nostra alumna del batxillerat d'arts Verònica Valero Roig ha estat finalista del Premi UB-Santander de la Facultat de Belles Arts amb el seu treball "L'art il·limitat. La percepció artística del suïcidi" tutoritzat per Maria Giner.

La Universitat de Barcelona amb el propòsit de premiar l’esforç dels estudiants de batxillerat en l’aprenentatge i la recerca, i també d’establir i consolidar els vincles amb els centres d’ensenyament de secundària, convoca els Premis UB-Santander als millors treballs de recerca de batxillerat, en les modalitats de la llista.

L'ordre dels guanyadors del premi es coneixerà durant acte de lliurament del premi, el proper 7 de juliol, al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via Corts Catalanes, 585. Barcelona).

Enhorabona a Verònica pel reconeixement al seu treball!

I Migliori Orologi Repliche Negozio, Rolex Economici, Omega, Breitling, IWC, Panerai, Audemars Piguet, Tag Heuer In Vendita imitazioni orologi!

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.