Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Concurs de fotografia matemàtica

Concurs de fotografia matemàtica
30Maig, 2022
Concurs de fotografia matemàtica
Autor : Admin Ramon Berenguer

L’alumne de 4t ESO B, Jordi Solé Gavaldà,  ha guanyat el primer premi del Concurs de Fotografia Matemàtica que organitza l’APMCM (Associació de Professorat de Matemàtiques de les Comarques Meridionals), en la categoria de 3r i 4t ESO. La fotografia es titula  “BIC”TORS EQUIPOL·LENTS

El lliurament de premis es va fer el dissabte 21 de maig a Reus, en el transcurs de la fira Tastet de Ciència. El premi va ser una càmera de fotos.

Enhorabona al premiat.

Gucci ha introdotto cinque nuovi orologi a carica automatica da 40 mm,audemars piguet replica che sono sensibili al genere e rendono gli orologi da uomo del marchio più versatili.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.