Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Let's be Sherlock...

Let's be Sherlock...
20Maig, 2022
Let's be Sherlock...
Autor : Admin Ramon Berenguer

Us presentem la II setmana cultural de Sherlock Holmes al centre. Aquí teniu una mostra dels diferents projectes que hem treballat a l’aula amb tot l’alumnat d’ESO, des  de 1r a 4t i també a 1r de batxillerat.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

1r ESO

L’alumnat ha treballat una escena del crim que apareix a una de les obres de Sir Arthur Conan Doyle.

Han llegit un document amb els 7 passos que segueix tot investigador/a en una escena del crim. Després han treballat les evidències trobades i finalment han representat i recreat una escena del crim a la seua aula. D’entre totes elles, la més votada s’ha exposat al hall de l’institut.

 

2n ESO

Mini escenes del crim creades en capses de cartró i amb figures de plastilina a partir del treball en petits grups i moooolta creativitat! Disfruteu de les creacions dels nostres artistes!

3r i 4t ESO

A 3r i 4t de l’eso hem creat ‘props’ dels objectes més icònics del personatge de Sherlock: la lupa, la pipa, el característic barret, etc. També un photocall on posteriorment s’han fet les fotos de grup al costat de les siluetes a mida real dels personatges de Sherlock i Dr Watson, fetes també per alumnes.

Dins a l’aula han hagut de resoldre una Escape room sobre  Sherlock fent ús de les seues capacitats deductives, responent preguntes i resolent enigmes. Altres han representat i gravat una Black story a classe o bé treballat les cites més conegudes de les novel.les de Sherlock.

Finalment, l’alumnat de 1r de batxillerat ha inventat i resolt enigmes i els han exposat al hall de l’entrada.

Per uns dies s’han posat a la pell del detectiu més famós de Baker street..

Boy's Friend Watch presenta il primo movimento scheletrato di alta orologeria calibro 3. I movimenti verticali impilati verticalmente rivelano lo stato come se fluttuassero in una cassa ottagonale. Progettato sulla base del codice estetico di Chanel,replica bvlgari questo movimento semplice e sobrio è dotato di ponte e platina rivestiti in ADLC, che gli conferiscono un bagliore nero e una lunga durata. Allo stesso tempo, si fonde con una cassa in oro beige per un'armonia perfetta.replica longines L'audace mossa di Chanel di introdurre un nuovo movimento scheletrato negli orologi da donna anziché in quelli da uomo suggerisce che la domanda femminile di orologi meccanici è in crescita.

 

 

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.