Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Let's be Sherlock...

Let's be Sherlock...
20Maig, 2022
Let's be Sherlock...
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Us presentem la II setmana cultural de Sherlock Holmes al centre. Aquí teniu una mostra dels diferents projectes que hem treballat a l’aula amb tot l’alumnat d’ESO, des  de 1r a 4t i també a 1r de batxillerat.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres!

1r ESO

L’alumnat ha treballat una escena del crim que apareix a una de les obres de Sir Arthur Conan Doyle.

Han llegit un document amb els 7 passos que segueix tot investigador/a en una escena del crim. Després han treballat les evidències trobades i finalment han representat i recreat una escena del crim a la seua aula. D’entre totes elles, la més votada s’ha exposat al hall de l’institut.

 

2n ESO

Mini escenes del crim creades en capses de cartró i amb figures de plastilina a partir del treball en petits grups i moooolta creativitat! Disfruteu de les creacions dels nostres artistes!

3r i 4t ESO

A 3r i 4t de l’eso hem creat ‘props’ dels objectes més icònics del personatge de Sherlock: la lupa, la pipa, el característic barret, etc. També un photocall on posteriorment s’han fet les fotos de grup al costat de les siluetes a mida real dels personatges de Sherlock i Dr Watson, fetes també per alumnes.

Dins a l’aula han hagut de resoldre una Escape room sobre  Sherlock fent ús de les seues capacitats deductives, responent preguntes i resolent enigmes. Altres han representat i gravat una Black story a classe o bé treballat les cites més conegudes de les novel.les de Sherlock.

Finalment, l’alumnat de 1r de batxillerat ha inventat i resolt enigmes i els han exposat al hall de l’entrada.

Per uns dies s’han posat a la pell del detectiu més famós de Baker street..

 

 

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.