Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Projecte GEP: Before I Die

Projecte GEP: Before I Die
20Maig, 2022
Projecte GEP: Before I Die
Autor : Admin Ramon Berenguer

Before I Die és un projecte artístic global que repensa la relació de la nostra societat amb la mort i ens convida a fer una reflexió sobre la nostra vida i compartir les nostres aspiracions personals en llocs públics.

La idea original és de l’artista Candy Chang qui va crear este mur a una casa abandonada del seu barri de New Orleans en perdre algú a qui estimava molt. A partir d’aquella idea més de 400 murs s'han creat en més de 25 llengües i en més de 60 països, com ara Kazakhstan, Argentina, China, Itàlia, Israel, Tailàndia, i Sud- Àfrica.

L’institut RBIV col.labora amb esta increïble iniciativa amb l’alumnat de 3r d’ESO en anglès. Podeu llegir les seues reflexions i aspiracions sobre el tema del projecte. Les pissarres exposades al racó GEP s’han anat actualitzant cada setmana pels diferents grups. TAG Heuer Replica

El Departament de llengües estrangeres (anglès) participa així amb el projecte GEP del centre.

Ara te toca a tu, què t’agradaria fer abans de morir?

The best quality replica watches australia online, welcome to buy. Exactly like the genuine watch.

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.