Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

Visita al Museu del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya

Visita al Museu del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya
15Maig, 2022
Visita al Museu del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat 4 de maig els dos grups del CFGS d’Higiene Bucodental van realitzar una sortida a la ciutat de Barcelona. 

Al matí es va realitzar una visita al Museu del Col·legi Oficial d’Odontòlegs i Estomatòlegs de Catalunya, allí van poder observar material, instrumental i equipaments que s’han utilitzat en la professió d’odontologia des del segle XIX. L’exposició compta amb nombrosos gabinets equipats amb tot detall, col·locats al llarg del trajecte de la visita per ordre cronològic, podent observar l’evolució dels estris amb el pas del temps. Un museu construït des de la il·lusió dels seus creadors que han inventariat i cuidat tots els objectes que han anat rebent a partir de donacions de clíniques dentals o adquisicions del propi col.legi. 

Al migdia es van traslladar a Arenas de Barcelona per visitar l’exposició Human Bodies. Aquesta consta de múltiples mostres de teixits humans reals representant el desenvolupament de la vida d’una banda i, d’altra, la composició dels diferents sistemes i aparells del nostre organisme. Podent observar peces reals de tots i cadascuns dels ossos del nostre cos, els diferents músculs, el trajectes de l’aparell respiratori i l’entramat que formen els vasos de l’aparell circulatoris, entre altres moltes curiositats.

La visita va resultar ser molt enriquidora, tant per l’alumnat com per al professorat. Així com, vam gaudir de la bellesa de la ciutat, un temps immillorable i l’estima de tots els integrants.

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.