Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

#DEFC2022

#DEFC2022
3Maig, 2022
#DEFC2022
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El passat dimecres dia 27 d’abril l’alumnat de 3r d’ESO del nostre centre va tornar a celebrar el DEFC (Dia de l’Educació Física al Carrer). El #DEFC2022 és una iniciativa impulsada pel COPLEFC i que aquest any ha comptat amb la participació de més de 200 centres de tota Catalunya i de gairebé 38.000 alumnes. 

En aquesta ocasió i per primera vegada l’activitat duta a terme va consistir en el l Torneig de Rugby Touch Institut Ramon Berenguer IV. Aquest torneig, celebrat al camp de rugby municipal, va ser possible gràcies a la coorganització a tres bandes entre el departament d’EF del nostre centre, el Club de Rugby Los Taus d’Amposta i l’Ajuntament de la nostra ciutat. 

Al llarg del matí l’alumnat va poder viure en primera persona l’experiència de participar en un torneig de rugby touch i de tot allò que el rodeja, tot duent a terme diverses activitats: Haka inicial, disputa de partits, tercer temps, elecció del/de la MVP i classificació final del torneig, etc.

Tant per part de l’alumnat com per part de l’organització la satisfacció pel resultat d’aquesta primera experiència no pot ser més favorable, tot emplaçant-nos a repetir-la en futurs cursos i desitjant que aviat arribi el #DEFC2023. 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació!

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.