Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Acte Cloenda Joves Emprenedors

Acte Cloenda Joves Emprenedors
9Juny, 2017
Acte Cloenda Joves Emprenedors
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

ACTE DE CLOENDA DEL PROGRAMA “JOVES EMPRENEDORS” DE L’INSTITUT RAMON BERENGUER IV

El divendres 26 de maig va tenir lloc al Saló d’Actes de l’Institut Ramon Berenguer IV la cerimònia de Cloenda del Programa Joves Emprenedors. L’acte, presentat per la directora del centre Lucrècia Bernaltes Tenesa, fou presidit per l’alcalde de la ciutat d’Amposta, el Senyor Adam Tomàs i la ponència marc va anar a càrrec de Lala Escrivà Pons, tècnica de l’Àrea d’Indústria i Empresa de l’Ajuntament. Ens acompanyà el conseller d’ensenyament del Consell comarcal del Montsià, Francesc Antoni Lavega.

Aquest és un projecte de centre que es realitza en el marc de la matèria d’Economia de 1r de Batxillerat. La professora responsable del projecte és Maria Teresa Audí Valls. Cinc grups de cinc o sis alumnes són els creadors de cinc Miniempreses. Les empreses, responsables socialment, adrecen una part dels beneficis a una ONG o Fundació. En aquesta ocasió, la beneficiària fou la Fundación Noelia, contra la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen. Recollí la donació la seva presidenta, Noelia Canela.

Els alumnes presentaren a l’auditori els productes de les seves empreses i espots publicitaris. Aquest curs les empreses creades han estat:

 

ANOTES

La corda que recorda

Taulell on es pengen anotacions: reunions, aniversaris, recordatoris, tasques domèstiques, horaris, llista de la compra i exàmens.

www.anotes.hol.es

 

BLING

El so que fa brillar

Pot de vidre que té integrat una bombeta LED al seu interior.

Il·lumina allò que vulguis posar dintre!

https://blingempresa.wixsite.com/bling

 

CAPRITXET

Guarda els teus somnis

Coixí per guardar el pijama.

https://capritxetpijama.wordpress.com

 

ENCANTS

Penja-ho aquí

Marc per penjar les arracades.

www.encants6.wixsite.com/encants

 

FLASH

Imanta els teus records

Porta-imatges. És una corda d’acer que té un contrapés de fusta. Les imatges es pengen a la corda amb uns imants.

http://flash16.webnode.es

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.