Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

8M: Dones amb nom propi de les Terres de l'Ebre

8M: Dones amb nom propi de les Terres de l'Ebre
7Març, 2022
8M: Dones amb nom propi de les Terres de l'Ebre
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

La comissió de coeducació del nostre centre us convida a visitar durant la setmana del 8M l'exposició cedida per l'institut català de les dones "Dones amb nom propi de les Terres de l'Ebre".

Aquesta exposició difon i reconeix les trajectòries professionals de dones de les Terres de l’Ebre que han tingut o tenen una important trajectòria professional en diferent àmbits com són la cultura, l’art, la recerca i la universitat, la literatura o l’esport.

La mostra atorga veu a 12 dones que ofereixen les reflexions personals i experiències professionals que han impregnat les seves trajectòries vitals. Aquestes dones són: Francesca Aliern,escriptora; Maria Elisa Altadill Ardit, religiosa; Cecilia Aymí, soprano; Maite Beltran Sorolla, astrònoma; Zoraida Burgos, escriptora;; Mari Chordà, pintora, escultora i poeta; Emma Clua, funcionària de la Comissió Europea, politòloga i sociòloga; Belén Fabra, actriu; Sònia Franquet, esportista d’alt rendiment tiradora, olímpica en diverses ocasions; Josefina Matamoros, directora de museu i comissària d’exposicions internacionals; Mercè Pla Cid, pedagoga, i Sílvia Sabaté, actriu.

Avancem cap a una #NormalitatFeminista

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.