Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Enhorabona! Som centre acreditat Erasmus+

Enhorabona! Som centre acreditat Erasmus+
24Febrer, 2022
Enhorabona! Som centre acreditat Erasmus+
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Estem molt contents de poder anunciar que el nostre centre ha aconseguit l’acreditació Erasmus+ K120 en l’àmbit de l’educació escolar (2021-2027). Erasmus+ és el programa de la UE per donar suport a l’educació, la formació, la joventut i l’esport a Europa. 

Aquesta acreditació ens permetrà comptar amb un finançament estable durant 7 anys per poder dur a terme projectes de cooperació amb altres centres educatius de la Unió Europea a través d’activitats de mobilitat de l’alumnat i el professorat. Ens trobem davant d’una etapa de moltes oportunitats d’enriquiment vivencial i d’aprenentatge en xarxa de tota la comunitat educativa i en especial del nostre alumnat. #erasmus+experience 

Aquests projectes educatius estan cofinançats pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d’aquesta publicació és responsabilitat exclusiva de l’Institut Ramon Berenguer IV i ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) són responsables de l’ús que pugui fer-se’n de la informació aquí difosa.

Teniu més informació a: 

https://www.youtube.com/watch?v=dee6i7yK84M

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.