Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

La vida secreta de las palabras

La vida secreta de las palabras
17Febrer, 2022
La vida secreta de las palabras
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Aquesta setmana i en el marc de les IX Jornades Literàries, l'alumnat de 1r de Batxillerat ha gaudit de la xerrada del professor lector del Departament de Filologies Romàniques de la URV, José Antonio Moreno Villanueva. La xerrada titulada "La vida secreta de las palabras", era una reflexió sobre el treball que es duu a terme a la lexicografia, disciplina des de la qual s'estudia el moment que alguna paraula queda plasmada per escrit per primera vegada i, també, la seva pervivència a la llengua tant a nivell escrit com oral. Va fer un recorregut també per l'arribada de certes paraules a la llengua espanyola des d'altres idiomes, marques de productes que passen a designar el producte i també una aproximació a l'origen de paraules tan comuns com els dies de la setmana.

La valoració dels alumnes ha estat positiva i es van mostrar interessats i participatius quan el ponent els donava pas.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.