Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

#100tífiques

#100tífiques
17Febrer, 2022
#100tífiques
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Com a centre compromès amb la coeducació, i per tal d’impulsar les disciplines STEAM entre les nenes, el divendres 11 de febrer, a l’Institut Ramon Berenguer IV hem celebrat el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència participant en la iniciativa #100tífiques, on l’alumnat de 1r d’ESO ha pogut gaudir de la xerrada divulgativa per part de la Doctora Rosa Muñoz Cano, metgessa al·lergòloga de l’Hospital Clínic de Barcelona la qual compagina la seva tasca assistencial amb la recerca en el camp de l’al·lèrgia a aliments.

Ha estat una xerrada molt interessant ja que hem pogut saber com va sorgir la vocació de la convidada i hem fet un viatge per la la seva trajectòria personal i professional, i on, d’una manera molt propera, les xiquetes i els xiquets han pogut preguntar tot allò que els inquietava, tant relacionat amb el camp de l’al·lergologia com en el personal, interessant-se per saber com és el dia a dia d’una dona científica així com reflexionant sobre la importància de la recerca i investigació en les nostres vides.

Moltes gràcies Dra. Rosa Muñoz Cano per aquesta magnífica experiència!

Teniu més informació al bloc:

https://blocs.xtec.cat/biogeobloc/2022/02/16/100tifiques/

 

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.