Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

L'alumnat de 4t ESO participa en el Programa FITjove

L'alumnat de 4t ESO participa en el Programa FITjove
24Gener, 2022
L'alumnat de 4t ESO participa en el Programa FITjove
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El nostre alumnat de 4t d'ESO i dins de la matèria d'Educació Física ha participat en el programa FITJOVE. Aquest pla, que promociona l'exercici físic en l’adolescència, està activat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i el Consell Català de l’Esport (CCE), de la Generalitat de Catalunya amb la coordinació tècnica de la Fundació Esportsalus.

Els objectius del programa són: 

  • Intervenir en prevenció del consum de drogues entre adolescents de zones de risc mitjançant la promoció d’activitats esportives en instal·lacions de la comunitat.
  • Crear una oferta atractiva d’exercici físic per a adolescents, com a opció saludable d’ocupació del temps d’oci.
  • Acompanyar els  nois i noies en el pas de l’esport escolar a l’esport comunitari fomentar  també la participació dels que no practiquen esport escolar.

El programa s’adreça en primera instància a adolescents de 4t d'ESO (15-16 anys), de centres educatius que estiguin adherits al Pla Català d'Esport a l'Escola.
 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.