Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

El Berenguer, amb la Marató i la salut mental

El Berenguer, amb la Marató i la salut mental
16Desembre, 2021
El Berenguer, amb la Marató i la salut mental
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'Ariadna i la Idoia, dues infermeres de la Fundació La Marató, han conduït les sessions divulgatives elaborades per l'esmentada entitat a fi d'apropar la realitat de la salut mental i alhora despertar l'esperit solidari a l'alumnat de 3r d'ESO i de cicles formatius de l'institut.

Les xerrades, impartides el dia 15 de desembre en format telemàtic, han presentat dos objectius: la difusió dels diversos trastorns (alimentaris, bipolars, depressió, addiccions...), i la sensibilització per, d'una banda, demanar ajuda en cas que no ens trobem bé i, per l'altra, evitar l'estigma de la persona malalta. No hem d'oblidar que de cada quatre persones, una patirà una malaltia mental al llarg de la seua vida.

Les xerrades han acabat amb una crida a col·laborar amb petites aportacions econòmiques que permetran la recerca dirigida a millorar la qualitat de vida d'aquestes persones.

Recordeu que el programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio, que celebrarà la 30a edició, es retransmetrà el diumenge 19 de desembre.

 

Grup impulsor APS

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.