Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Models atòmics

Models atòmics
10Desembre, 2021
Models atòmics
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

Els alumnes de 3 ESO E han presentat, dintre de les activitats de la Setmana de la Ciència, un conjunt de models atòmics que ajuden a visualitzar i entendre les concepcions històriques de la part més íntima de la matèria.

Concretament, han construït amb materials senzills els models de Dalton, Thomson, Rutherford, Bohr i Schrödinger. Aquests diferents models són el resultat d’aplicar el mètode científic a la realitat experimental: una modelització de l’univers ens és vàlida mentre no contradigui el seu comportament que poc a poc anem descobrint. 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.