Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Encaixa la diversitat i la igualtat

Encaixa la diversitat i la igualtat
29Novembre, 2021
Encaixa la diversitat i la igualtat
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

En el marc de la setmana del 25 de novembre. Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones l'alumnat de 1r d'ESO ha gaudit de les activitats organitzades per la Biblioteca del nostre centre i la comissió de coeducació.

L'alumnat de 1er d'ESO ha conegut de mà de la professora Maria Gallego la proposta d' uns llibres molt interessants que poden gaudir a la biblioteca del centre sobre salut mental, coeducació i feminismes i després han descobert la diversitat construint els personatges de l'exposició interactiva Encaixa la Diversitat i la Igualtat de la URVIART.

Entenent la diferència com una riquesa i posant de manifest la necessitat de treballar per construir un model de societat obert, democràtic, respectuós, cívic i cohesionador la URVIART ens invita a reflexionar sobre la diversitat que ens envolta creant noves figures enganxant les peces dels personatges dels il·lustradors Ignasi Blanch, Hernán en H, Marta Viladrich i Agustí Sousa.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.