Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Lliures i sense por

Lliures i sense por
23Novembre, 2021
Lliures i sense por
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

En el marc de la setmana del 25 de Novembre, Día internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, la comunitat educativa de l'institut Ramon Berenguer IV pot visitar l'exposició comissionada i dissenyada i cedida per l’Institut Català de les Dones i Creación Positiva per reivindicar el dret a la llibertat sexual i seguretat de les dones en l’àmbit públic i privat.

Lliures i Sense Por és una exposició de 9 plafons pensada com a recurs formatiu per reflexionar sobre què són les violències sexuals, com identificar-les, quines són les causes, i què es pot fer davant situacions de violència.

Ens cal educar i reeducar lliures d’estereotips sexistes, en relacions sexoafectives sanes, ens cal reconèixer una violència que sovint s’ha tendit a invisibilitzar i donar-hi resposta.

#25n

#LesEscolesLliuresDeViolències

#ProgramaCoeducat

#desemmascarem

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.