Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Sortida Memorimage i el Modernisme a Reus

Sortida Memorimage i el Modernisme a Reus
17Novembre, 2021
Sortida Memorimage i el Modernisme a Reus
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

El dijous 11 de Novembre l'alumnat de primer de batxillerat d'Història del Món, i de segon de batxillerat d'Història de l'Art i de Fonaments de les Arts van gaudir d'una sortida a Reus  per a conèixer de primera mà el patrimoni artístic modernista català, cercant amb un mapa les cases més emblemàtiques del modernisme a la ciutat, identificant les característiques d'aquesta arquitectura d'inicis del segle XX.

 

L'alumnat també va assistir al festival de cinema Memorimage al Teatre Bartrina, per a veure la pel.licula Com jo vull (As I want) de la directora egípcia Samaher Alqadi, un cop de puny al patriarcat amb la càmera convertida en una arma d’autodefensa. El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny.

La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis, no obstant, sovint s'oblida que durant la multitudinaria protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació. Durant el rodatge, Alqadi es va quedar embarassada i el film reflexiona sobre la maternitat i els límits de la llibertat.

La pel.lícula no ens va deixar indiferents i l'alumnat va tenir l'oportunitat de comentar les seves impressions i debatre després de la projecció, reflexionant sobre la situació de la dona al món i la importància de la coeducació.

 

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.