Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques. Si segueixes navegant, estàs acceptant l'ús que fem d'aquestes. Pots canviar la configuració en qualsevol moment.

Aceptar Més informació

It was a shocking result at the time, given that Phillips had given the replica watches uk a pre-auction estimate of CHF 80,000 to 120,000.

London wird in Rot angezeigt, um die Greenwich Mean Time uhren replica hervorzuheben, die heute offiziell als koordinierte Weltzeit (UTC) bekannt ist.

Taller Higiene de Mans

Taller Higiene de Mans
19Octubre, 2021
Taller Higiene de Mans
Autor : Admin Ramon Berenguer IV

L'alumnat del CFGM en Cures Auxiliars d'Infermeria van participar en un taller impartit per Anna Escobar, infermera de l'Hospital Comarcal d'Amposta. Anna els va explicar la necessitat de rentar-se les mans en cinc moments clau en l'assistència al pacient a l'àmbit sanitari. També els va recordar que per una correcta higiene de mans la solució hidroalcohòlica ha d'estar 30 segons en contacte i que cal treure's les joies. Finalment, els alumnes van practicar el rentat de mans i van comprovar amb una làmpada "màgica" qui havia realitzat la tècnica de forma correcta, ja que la les zones que no apareixen tenyides ens indiquen que no ha arribat una solució hidroalcohòlica especial que conté un colorant i per tant no estan netes ni desinfectades.

Tornar a notícies
No ho dubtis sol·licita informació

Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte que tinguis.